پایان فعالیت هشتمین دور هیأت ممیزه و ارتقاء 4 عضو هیأت علمی دانشگاه

کد خبر: 17741    1397/10/08

در روز دوشنبه 3 دی ماه 97 هشتمین دوره هیأت ممیزه دانشگاه با برگزاری سیزدهمین نشست خود، در 16مین سال فعالیت این هیأت مهم و تأثیر گذار به کار خود پایان داد.

در این نشست صمیمی اعضای هیأت ممیزه با رأی خود با ارتقاء مرتبه علمی از استادیاری به دانشیاری آقایان دکتر مهرداد کریمی مشاور (گروه آموزشی معماری)، دکتر مجید کزازی (گروه آموزشی گیاهپزشکی)، دکتر عبدالمجید محمدزاده (گروه آموزشی پاتوبیولوژی) و همچنین ارتقاء مرتبه دانشیاری به استادی آقای دکتر محمدابراهیم زارعی(گروه آموزشی باستان شناسی) موافقت نمودند.

ضمن عرض تبریک برای این عزیزان از خداوند متعال موفقیت های روز افزون ایشان را خواستاریم.

همچنین از اعضای محترم هشتمین دور هیأت ممیزه دانشگاه کمال تشکر و امتنان را داریم و از خداوند متعال توفیقات همیشگی برای این عزیزان را خواستاریم.

دبیرخانه هیأت ممیزه دانشگاه

ایمیل:
تصویر امنیتی:

هیچ نظری برای این خبر نمایش داده نشده است.

همدان، چهارباغ شهید مصطفی احمدی روشن، دانشگاه بوعلی سینا

کد پستی: 65178-38695   تلفن: +98-81-38381601-10