پایان فعالیت هفتمین دوره هیأت ممیزه دانشگاه

کد خبر: 6086    1395/10/14

هفتمین دوره هیأت ممیزه دانشگاه در تاریخ 10 دی ماه 1393 با ابلاغ وزیر علوم تحقیقات و فناوری برای اعضاء محترم این هیأت فعالیت خود را آغاز نموده و در تاریخ 6 دی ماه 1395 با برگزاری چهاردهمین نشست از این دوره به کار خود پایان داد.

در مدت 2 ساله فعالیت هفتمین دوره هیأت ممیزه تعداد 14 جلسه برگزار گردید، که در این مدت تعداد 77 پرونده جهت بررسی ارتقاء مرتبه اعضاء هیأت علمی دانشگاه بوعلی سینا، 4 پرونده ارتقاء مرتبه اعضاء هیأت علمی دانشگاه ملایر و 2 پرونده ارتقاء مرتبه دانشگاه صنعتی همدان در دبیرخانه این هیأت مورد بررسی قرار گرفته است.

برای کلیه اعضاء محترم دوره هفتم هیأت ممیزه دانشگاه از خداوند متعال آرزوی سلامتی و توفیقات روز افزون را داریم.

شایان ذکر است دور هشتم هیأت ممیزه به محض دریافت ابلاغ از وزیر علوم فعالیت خود را آغاز خواهد نمود.

ایمیل:
تصویر امنیتی:

هیچ نظری برای این خبر نمایش داده نشده است.

همدان، چهارباغ شهید مصطفی احمدی روشن، دانشگاه بوعلی سینا

کد پستی: 65178-38695   تلفن: +98-81-38381601-10